Veure vídeo

Restaurant

Ca N’Armengol, de tota la vida

Des de 1923, portem tres generacions cuinant a Santa Coloma de Gramenet. Són quasi 90 anys en el dia a dia de la nostra ciutat. De ser el bar del poble on els tractants de bestiar del Vallès i de Barcelona reposaven les forces, o el lloc de celebració familiar durant les últimes dècades del segle XX, a l’actual restaurant cuidem la decoració, la tècnica, l’elaboració, els matissos i les sorpreses…

Una cosa no ha canviat: continuem sent artesans de la cuina, amb una relació de tota la vida amb els nostres proveïdors, buscant sempre la compra directa de productes frescos i de temporada. Per això podem oferir una varietat de plats basats en la qualitat, en un ambient molt agradable.

En l’actualitat disposem d’una oferta variada, per a cada moment i en àmbits diferenciats:

En el saló de l’entrada oferim el nostre menú del día: cuina de diari, equilibrada i variada amb productes frescos, elaborat i servit amb professionalitat. Al competitiu preu de 11,50€ de dimarts a divendres al migdia i dimecres i dijous a la nit , i des del maig passat amb opció vegetariana.

En el mateix àmbit i de divendres nit a diumenge oferim el nostre menú de Cap de Setmana. Menú més treballat, amb una relació qualitat preu imbatible. Preu sense sorpreses (IVA i begudes incloses) 20€.

En les Sales interiors treballem el nostre servei a la carta. La nostra carta de plats basada en la gastronomia mediterrània, permet la màxima llibertat als nostres clients, plats per compartir, menú degustació,  productes frescos i elaborats a diari. Un gran restaurant a partir de 35€.

Finalment disposem de salons especials per events de gran format i de reservats per celebracions privades amb capacitat de 10 a 200 convidats, amb tots els serveis tant per empreses com per events familiars.

Sempre trobareu una bona raó per venir a Ca n’Armengol!!!

Restaurant Ca N'Armengol al 1923Restaurant Ca N'Armengol al 1923Restaurant Ca N'Armengol al 1923