Veure vídeo

Celebracions

i events

Disposem de dècades d’experiència en l’organització de banquets de celebració i events especials. Comptem amb dos espais perfectes per oferir menús de grup variats que s’adapten a tots els gustos i necessitats. Podem fer realitat les vostres idees, pregunteu-nos!

El Saló Bofill, dedicat al pintor Fidel Bofill, bon amic de la família, és molt adient per a fer-hi reunions privades de fins a 25 persones.

El saló de la planta superior, modulable, pot acollir  fins a 140 persones. Aquest espai és ideal per a fer-hi  convencions, presentacions de productes, reunions d’empresa o celebracions familiars com bodes o comunions. Disposa d’una zona de bar, on s´hi poden fer còctels,  i de serveis independents i adaptats a la mateixa planta. A la sala situada al primer pis s’hi  pot accedir mitjançant ascensor.

Restaurant Ca N'Armengol. Saló per a banquets amb capacitat per a 200 personesRestaurant Ca N'Armengol. Banquets.Restaurant Ca N'Armengol. Banquets.Restaurant Ca N'Armengol. BanquetsRestaurant Ca N'Armengol. Saló privat amb una capacitat per a 25 persones