Events

Els nostres events i activitats

Per nosaltres cada plat, cada vi i cada ocasió conté un origen, una història i un valor particular. També són ingredients importants de la nostra cuina i ens agrada donar-los a conèixer organitzant activitats i events especials.

Calendari d’events

març 2020
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« des    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Veure vídeo

Hola!!

marchando!

Estimats clients, amb els nostres desitjos de que us trobeu tots bé, volem que sapigueu que us trobem molt a faltar.

Tenim les nostres portes tancades amb motiu de la pandèmia de la Covid-19, però, a dins, seguim treballant per vosaltres agafant noves idees, el.laborant plats, i adaptant-nos a les noves normatives per poder garantir la vostra seguretat. Estem desitjant tornar a la normalitat, però fins que això sigui possible, fins que tinguem més informació, ens anirem posant en marxa de manera progressiva.

Començarem preparant el nostre menú i plats de carta per emportar. Els podreu encarregar per telèfon  i venir-los a buscar al restaurant de manera segura i sense interferir en el funcionament, al principi al 33%, del nostre restaurant. No caldrà ni que entreu, us ho tindrem preparat per que només ho tingueu que recollir.

Us animem a que superem entre tots aquests moments tant excepcionals i us acompanyarem per que aquesta progressiva tornada a la normalitat sigui el més ràpida possible. Hem adaptat els nostres espais, incorporat protocols d´higienització, però també hem modificat els nostres horaris a les necessitats del moment.